Ontdek Zweden op je eigen manier

Wintertrip op maat 

Wil jij ook graag een avontuurlijke winter trip maken maar graag je eigen reis samenstellen met meerdere activiteiten dan kan dat ook. Hier beneden zie je de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden. Laat ons weten wat je graag zou willen doen, met hoeveel personen en in welke periode, dan kunnen wij een wintertrip op maat maken. Stel gerust vragen want die heb je vast!! 

 

Hondeslede tocht (dogsledge). Bestuur je eigen span met honden. Afhankelijk van het gewicht van de slee en de afstand die je gaat afleggen krijg je 4 tot 8 honden voor je slee die je (na uitleg) zelf moet gaan besturen. Een ervaring die je moet meemaken als je in de winter naar Noord Zweden - Jämtland komt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IJsracen geeft een echte adrenaline kick. Test je vaardigheden, probeer te driften in elke bocht op een parcour van 3km lang voor de auto´s. Voor de motorrijders hebben we een appart parcours met veel bochten. Er wordt op tijd gereden in meerdere heat´s. De snelste is uiteraard de winnaar.      

 

 

  

Winter in Noord Zweden, Jämland, daar hoort sneeuwscooteren bij. Alleen doorgaande autowegen worden sneeuwvrij gehouden maar daarbuiten geld alleen een sneeuwscooter om je op alle prachtige locaties te brengen. Een autorijbewijs is voldoende als je met een gids op pad gaat. Voor de meer uitdagende motorrijder is de Explorer (motor met rups en ski) 

 

 

 

 

 

Ben jij een visser of hou je van vis, of misschien ben jij een outdoor persoon die graag z´n eigen maaltje wil vangen. Probeer het ijsvissen, typisch scandinavisch. Kom tot rust en geniet van omgeving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sneeuwschoenwandelen en/of GPS wandelen. Zelf er op uit met onze GPS wandelen over de routes die we zelf gemaakt hebben. Afhankelijk van de route en sneeuwdiepte gebruik je sneeuwschoenen. Een soort van tennisracket die je vast zet aan je schoenen. De routes gaan langs en over de rivier de ´gimån´, met veel stroomversnellingen die niet bevriezen.