Ontdek Zweden op je eigen manier

 

4 daagse Avontuurlijke Sneeuwscooter en/of Explorer tour

Periode: 15 december t/m 20 maart  >>> Mail ons voor beschikbaarheid >>>   

Dit is een wintervakantie die voor iedereen is weggelegd. Heerlijk rijden over de maagdelijk witte sneeuw.  Sneeuwscooter paden volgen die oneindig  slingeren door de bosrijke omgeving van Zweden. Voor diegene die op zoek is naar extra uitdaging zullen we de paden verlaten en ons wagen in de 'tief schnee'  op zoek naar de hoogvlaktes en rendieren.

 

 Dag 1

Aankomst op treinstation Bräcke. Wij zorgen voor vervoer naar onze uitvalbasis.

Of aankomst op eigen gelegenheid. 

Na aankomst in de blokhut kun je alvast genieten van de omgeving en kennis maken met eventuele overige deelnemers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dag 2

Na het ontbijt gaan we ons warm aankleden en worden er instructies gegeven over het gebruik van de sneeeuwscooter. Vanaf onze uitvalbasis steken we het meer over en verdwijnen we in de bossen. 

 

 

 

 

 

 Dag 3 en 4

Afhankelijk van het niveau van de groep kiezen we de moeilijkheidsgraad van het parcours. Op één van de rijdagen is er 's avonds een heerlijke hot-tub. 

 

 

 

 

 

 

 Dag 5

Dit is de laatste rijdag. Het is al een week om nooit te vergeten maar om het nog net even mooier kan iedereen 's middags bij thuiskomst proberen een aantal rondjes met spikes te rijden. Bij ons op het meer hebben we elke winter een baan. Een aantal motoren hebben we voorzien van spijkerbanden. De adrenaline zorgt voor een echte kick.

 

 

 

 Dag 6

Vertrek naar huis.

Wij zorgen voor vervoer naar het treinstation in Bräcke of vertrek op eigen gelegenheid.

Helaas, aan alles komt een eind.

 

 

 


Deelnemers krijgen bij ons waar voor hun geld. Wij kijken niet op de klok maar zijn lekker de hele dag op pad zodat we 's avonds moe maar voldaan zijn.

 Je kunt kiezen tussen "De Luxe" of "Standaard". Dit heeft niks te maken met de rijdagen (incl. lunch). Deze zijn bij beide precies hetzelfde. Het verschil zit in het comfort rond de rijdagen. 

Daarnaast zijn al onze tours uit te breiden of te wijziggen met andere activitieten op jou verzoek. Mail ons gewoon met je vraag en wij zullen datgene samenstellen. Je kunt dan denken aan alpine skiën, langlaufen, ijsvissen, spike-rijden met auto's, snowboarden achter een sneeuwscooter, winteroffroad op de motor met spikes, één of meerdere dagen hondesledetocht, etc.

 

" De Luxe " - Prijs en voorwaarden

Prijs: 12.900:- sek

Bij "De Luxe" zitten de maaltijden en de transfer inbegrepen. Je wordt opgehaald en weggebracht naar het treinstation in Bräcke. Het ontbijt staat klaar in de blokhut en wordt dagelijks bijgevuld. Het avondeten wordt bereid door de gastvrouw en gereserveerd in de blokhut. Voor 's avonds staat er drinken in de koelkast. 

Inclusief:

Exclusief:

Informatie of boeking via mail

Voorwaarden

Eigen risico bij schades is 15.000:- sek  p.p per sneeuwscooter 

 

" Standaard " - Prijs en voorwaarden 

Prijs: 9.900:- sek

Inclusief:

Exclusief:
 
  • Heen en terugreis (vliegticket / huurauto)
  • Transfer treinstation Bräcke
  • Maaltijden
  • Brandstof sneeuwscooters
  • Alcoholische dranken
  • Huur kleding 
Informatie of boeking via mail
 
Voorwaarden
 
Eigen risico bij schades is 15.000:- sek p.p. per sneeuwscooter