Ontdek Zweden op je eigen manier

4-Day´s of 3-Day´s Offroad 

Periode: mei t/m 4 September & 25 september t/m 8 oktober  >>> Mail ons voor beschikbaarheid <<<

Tijdens al onze tochten stoppen we regelmatig voor het maken van foto´s en het aanschouwen van mooie uitzichten. ´s Avonds worden de motoren door ons weer startklaar gemaakt voor de volgende dag.

 Dag 1

Aankomst op treinstation Bräcke. Wij zorgen voor vervoer naar onze uitvalbasis. Na aankomst kun je nog even genieten van de omgeving en kennis maken met de overige deelnemers.

 

 Dag 2

Na het ontbijt gaan we de kleding aantrekken. Voordat we op pad gaan zullen we met onervaren offroadrijders eerst een aantal oefeningen gaan doen om alvast aan de motor te wennen. Het is voor ons een manier om in te schatten wat het niveau van de deelnemers is. Zo kunnen we het parcours aanpassen naar de vaardigheden van de rijders. We komen 's middags weer terug op onze uitvalbasis.

 

  Dag 3 en 4

Afhankelijk van het niveau van de groep kiezen we deze dagen een wat zwaarder parcour. Tijdens de tocht zijn er verschillende bezienswaardigheden die jullie een goede indruk geven van de omgeving waarin wij wonen.

 

  Dag 5

Dit is de laatste offroaddag. Tijdens alle offroaddagen lunchen we onderweg bij Zweedse families, een restaurantje of bereiden de lunch op een houtvuurtje.

 

  Dag 6

Vertrek naar huis. Wij zorgen voor vervoer naar het treinstation in Bräcke. Helaas aan alles komt een eind.

 

 

Prijs en voorwaarden

4-Day´s Offroad 

Prijs: 10.500:- sek (met OffroadZweden motor)

Prijs: 6.800:- sek (met eigen motor)

Heb je weinig tijd of zoek je naast je reguliere vakantie een korte maar intensieve uitdaging dan kun je bij ons de 3 daagse tour boeken (4 overnachtingen). Deze tour heeft dezelfde indeling als de 4-Days offroad tour alleen 1 dag korter.

3-Day´s Offroad

Prijs: 8.500:- sek (met OffroadZweden motor)

Prijs: 6.300:- sek (met eigen motor)

Inclusief:

Exclusief:

Informatie of boeking via mail

Voorwaarden