Ontdek Zweden op je eigen manier

3 daagse Avontuurlijke Sneeuwscooter en/of Explorer tour

Periode: 15 december t/m 20 maart  >>> Mail ons voor beschikbaarheid >>>   

Dit is een wintervakantie die voor iedereen is weggelegd. Heerlijk rijden over de maagdelijk witte sneeuw.  Sneeuwscooter paden volgen die oneindig  slingeren door de bosrijke omgeving van Zweden. Voor diegene die op zoek is naar extra uitdaging zullen we de paden verlaten en ons wagen in de 'tief schnee'  op zoek naar de hoogvlaktes en rendieren

 

 

 Dag 1

Aankomst op treinstation Bräcke. Wij zorgen voor vervoer naar onze uitvalbasis. Na aankomst in de blokhut kun je alvast genieten van de omgeving en kennis maken met de overige deelnemers.

 

 

 

 

 Dag 2

Na het ontbijt gaan we ons warm aankleden en worden er instructies gegeven over het gebruik van de sneeeuwscooter. Vanaf onze uitvalbasis steken we het meer over en verdwijnen we in de bossen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dag 3

Afhankelijk van het niveau van de groep kiezen we de moeilijkheidsgraad van het parcours. Op de derde dag is er 's avonds een heerlijke hot-tub. 

 

 

 

 

 

 Dag 4

Dit is de laatste rijdag. Het is al een week om nooit te vergeten maar om het nog net even mooier te maken kan iedereen 's middags bij thuiskomst proberen een aantal rondjes met spikes te rijden. Bij ons op het meer hebben we elke winter een baan. Een aantal motoren hebben we voorzien van spijkerbanden. De adrenaline zorgt voor een echte kick.

 

 

 

 

 Dag 5

Vertrek naar huis. Wij zorgen voor vervoer naar het treinstation in Bräcke. Helaas aan alles komt een eind.

 

 

 


Prijs en voorwaarden

Prijs: 9.900:- sek (vraag naar onze groepskorting)

Deelnemers krijgen bij ons waar voor hun geld. Wij kijken niet op de klok maar zijn lekker de hele dag op pad zodat we 's avonds moe maar voldaan zijn.

Al onze tours zijn uit te breiden of te wijziggen met andere activitieten op jou verzoek. Mail ons gewoon met je vraag en wij zullen datgene samenstellen. Je kunt dan denken aan alpine skiën, langlaufen, ijsvissen, spike-rijden met auto's, snowboarden achter een sneeuwscooter, winteroffroad op de motor met spikes, één of meerdere dagen hondesledetocht, etc.

Inclusief:

Exclusief:

Informatie of boeking via mail

Voorwaarden

Eigen risico bij schades is 15.000:- sek  p.p per sneeuwscooter