• Eén en al gezelligheid!

  maandag 13-03-2017 om 11:52

  Tja….en als er één en al gezelligheid is, dan vliegt de tijd en…………wordt de blog weer op de lange baan geschoven!

  De motorbeurs is naar wens gelopen, veel oude bekenden weer gesproken en veel nieuwe mensen ontmoet. Moe maar voldaan werd de terugreis ingezet en thuis werden we ontvangen met een nieuw pak verse sneeuw. Wat een heerlijke thuiskomst! Niet alleen voor ons, maar ook voor de volgende groep gasten die niet veel later als ons Zweden zouden bereiken.

  Marcel, Frans, Maaike, Renske, Joost en Tijn werden onthaalt in de grilhut waar ze gezellig rond het vuur hebben gezeten tot het avondeten werd geserveerd. Ze hebben genoten van het ijsrijden met de auto´s en ´s avonds relaxen in de hottub….alhoewel….relaxen…….de volgende dag waren er heel wat sneeuwengeltjes en andere sporen in de sneeuw te zien die er de dag ervoor toch echt niet waren…..

  Direkt daarna kwamen Chantal en Martijn genieten van alle ruimte en rust en samen met de Spanjaarden die een paar dagen later aankwamen werd er uiteraard weer gesneeuwscooterd, ook Hans sloot later bij de Spanjaarden aan. Taal, nationaliteit en cultuur…..het maakt niet uit…de pret blijft net zo groot….en vastrijden, dat doet iedereen wel een keer.

  Albert en Annemarie waren op vakantie bij Skandi Camp en kwamen ons ook nog een dag opzoeken voor het sneeuwscooteren en als afsluiting nog even met de motoren met spikes op het parcour op het ijs racen! Het mag dan wel vakantie zijn, maar naar zo´n dag inspanning ben je toch echt moe, maar ook heel voldaan!

  En nu? Nu zijn we onderweg met de volgende groep! En op het programma staan weer een hele rits aan winteraktiviteiten….maar dat horen jullie later….

  IMG_20170308_121647573

  IMG Martijnjpg

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *