• De winter vliegt voorbij!

  dinsdag 19-02-2019 om 13:10

  Al weer veel te lang geleden dat we wat op onze site hebben geschreven. Op Facebook zettten we nog af en toe wat foto´s maar ook daar houden we het te weinig bij. Dat is iets waar we in al die jaren nog steeds niet goed in zijn. En waarom? Omdat we er ons gewoonweg te weinig tijd voor gunnen.

  Vanaf kerst is het al een komen en gaan van gasten die genieten van de winter in Albacken in Jämtland. Elke seizoen weer leuk om zoveel verschillende mensen te ontmoeten; familie´s, stellen, vriendengroepen of gewoon lekker alleen. Genieten van een meerdaagse sneeuwscootertour of een eigen samengestelde week waarin er voor verschillende activiteiten wordt gekozen zoals; sneeuwscooteren, ijsrijden met de motoren, ijsvissen, sneeuwschoen wandelen en lekker genieten van de hottub en de grilhut. Of gewoon niks plannen en kijken wat de dagen brengen en genieten van alle rust.

  Ondertussen worden de dagen al weer merkbaar langer en de warmte van de zon neemt al in kracht toe. Heerlijk! Wij gaan weer snel verder en wie weet, tot ziens!

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *